Trønderfotball 2017

Kolstad sikret plassen etter overtidsscoring

  • Magnus Troøyen
Foto: Kolstad-fotball.no

Kolstad virket fortapte, men langt inne på overtiden dukket Erik Rotlid opp. Dermed er rødtrøyene klare for en ny sesong i 3.divisjon!

– En lang og utfordrende sesong er over. Dette er en utrolig viktig seier for laget, klubben og hele Kolstad! All honnør til hver enkelt spiller som bidrar helt til siste spark på ballen! Utrolig ydmyk og takknemlig for å vær en del av Kolstad! En seier og en dag jeg sent vil glemme. Man blir rørt av sånt! Skriver Kolstads Stian Øien på Twitter etter kampslutt.

Premissene foran dagens oppgjør mellom Kolstad og Levanger 2 var krystallklare: Vinneren av kampen ville sikre plassen i 3.divisjon, taperen ville rykke ned. Ved uavgjort ville Levanger 2 redde plassen. Det var derfor enormt mye som stod på spill da dommer Dag Erik Tangvik blåste i gang kampen på Kolstad, og det var et svært tett og intenst oppgjør de mange fremmøtte på Kolstad Idrettspark fikk bivåne.

Kampen stod lenge å vippet på 0-0, men etter 82 minutter fikk Levangers unge andrelag straffespark. Andreas Hegdahl Gundersen var sikker fra 11 meter, og dermed trodde nok de fleste at Kolstad kunne forberede seg på en tung sesong i 4.divisjon. Men rødtrøyene ga ikke opp, og når innbytter Morten Valø utlignet etter 90 minutter tok det fyr.

Kolstad presset knallhardt på for vinnermålet på overtid, og like før dommeren blåste av dukket Erik Rotlid opp. Han satte inn 2-1 etter klabb og babb i feltet, til vill jubel fra medspillere og publikum. Kolstad reddet plassen på mest dramatisk vis!

Kolstad ender dermed opp med 33 poeng, mens Levanger 2 blir stående med sine 31. De må dermed ta turen ned til 4.divisjon sammen med Tynset, Løten og Ottestad

Trønderfotball gratulerer Kolstad med ny kontrakt!

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS