Trønderfotball 2017

Nyter stor tillit i Championship

  • Magnus Troøyen
Foto: Fotball.no

Markus Henriksen har spilt samtlige kamper fra start for Hull i engelske Championship denne sesongen, og har også fått prøve seg som kaptein.

Trønderen har slitt mye med skader etter overgangen fra AZ Alkmaar til Hull i 2017, men denne sesongen har den tidligere RBK-spilleren kommet meget godt igang i den gule trøya. Henriksen har spilt samtlige minutter for Hull, og sist seriekamp mot topplaget Middlesbrough fikk han også æren av å lede laget ut på banen som kaptein. Kampen endte 1-1.

Basert på den anerkjente statistikktjenesten whoscored.com har Henriksen vært blant Hulls beste spillere denne sesongen, men Hull har likevel slitt med resultatene. Etter 11 spilte seriekamper ligger de på 21.plass, bare ett poeng over nedrykk. Henriksen har ikke notert seg for hverken scoring eller assist så langt i år.

Neste seriekamp for Hull er kommende lørdag, borte mot Sheffield United.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS