Trønderfotball 2017

Storflor nærmer seg magisk grense

 • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Øyvind Storflor kan bli den sjette spilleren i historien med 400 kamper i Eliteserien.

Trønderen har hatt en vært lang og omfangsrik karriere som har vart i over 20 år, og kan nå 400 Eliteseriekamper om han får mer spilletid for Ranheim denne høsten. Etter innhoppet mot Bodø/Glimt i helga står superveteranen nå med 397 Eliteseriekamper, og han trenger dermed spilletid i tre kamper for å nå den magiske grensa på 400 kamper.

Det gjenstår fem Eliteseriekamper for Ranheim denne sesongen, og muligheten er derfor god for at Storflor når 400 kamper før sesongslutt. Han har ikke startet en kamp for blåtrøyene siden 30.september, men har fått innhopp i begge kampene siden den gang.

Totalt har Øyvind Storflor startet 13 kamper og blitt byttet inn i 7 denne sesongen. Han har notert seg for to mål og to assist.

Storflor har enda ikke bestemt seg for om han tar enda en sesong i Ranheim-trøya, men trønderen kan uansett se tilbake på en fantastisk karriere. I tillegg til 397 kamper og 68 mål i Eliteserien har han også spilt 17 kamper i Champions League, hvor han har scoret 4 mål.

Lillestrøms Frode Kippe den eneste i Eliteserien som har spilt flere enn 400 kamper og fortsatt er aktiv i dag. Roar Strand står med 439 kamper i Eliteserien, og den rekorden vil nok ikke Storflor klare å slå.

 1. Daniel Berg Hestad (473)
 2. Morten Berre (452)
 3. Roar Strand (439)
 4. Frode Kippe (421)
 5. Espen Hoff (406)
 6. Øyvind Storflor (397)
 7. Christer Basma (350)
 8. Ola By Rise (346)
 9. Runar Berg (345)
 10. Freddy Dos Santos (337)

 

 

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS