Trønderfotball 2017

Tillerbyen bytter trener

  • Magnus Troøyen
Foto: Tillerbyenfk.no

Spillende trener Jørn André Hugdal har valgt å gi seg som både trener og spiller for Tillerbyen.

– Det er selvfølgelig veldig vemodig å forlate denne gjengen nå. Det har alltid vært morsomt å dra på treninger og kamper med flotte personer, men jeg har noe viktigere som fortjener å bli prioritert fremover, sier Hugdal til klubbens hjemmeside.

Jørn André Hugdal signerte som spiller for Tillerbyen i 2010, og har notert seg for over 200 kamper totalt i 2. og 3.divisjon for blåtrøyene. Den siste tiden har han fungert som spillende trener, men nå velger Hugdal å ta en pause fra fotballen. Før jul blir han nemlig tobarnsfar, og han ønsker nå å fokusere på familien.

– Jeg har en fantastisk samboer som har latt meg holde på med dette lenge, og jeg er takknemlig for at hun er tålmodig med meg. Spillergruppen som blir overlevert til nestemann er den beste i min tid som trener, og med Tiller sine nye fasiliteter tatt i betraktning, har forutsetningene for å lykkes aldri vært bedre.

Han mener Tillerbyen, som snart blir til Tiller, har en lysende fremtid.

– Jeg har vært heldig som har fått vært med mange herlige personer både som spiller og trener. Spesielt vil jeg få nevne Marius Larsen gjennom mange år, og Eirik Utheim og Daniel Halgunset i år. Uten disse hadde vi ikke vært der vi er i dag. Det har også vært en viktig del å få Tillerbyen tilbake i Tiller. Fremtiden i Tiller er lysende, og jeg vet at det gror veldig godt i aldersbestemt både på gutte- og jentesiden. Hvem vet hvor langt vi kan nå i løpet av de neste årene, forteller den avtroppende treneren.

Hugdal spiller sin siste kamp for Tillerbyen lørdag mot Steinkjer. Han sier det blir godt med en pause, men tror ikke han er ferdig med fotball for godt.

– Jeg har lyst til å fortsette i fotballen i noen år til, og du skal vel ikke se bort fra at jeg ønsker å spille litt i løpet av 2019. Jeg har jo blitt Tiller-mann etter mine mange år her. Kanskje jeg kan erstatte Brage Rimol som spiss i 6. divisjon, humrer Hugdal.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS