Trønderfotball 2017

– Vi leverer årsbeste når det gjelder som mest

  • Magnus Troøyen
Foto: Nardofk.no

Stemningen stod i taket i Nardo-bussen etter at trønderne sikret plassen i 2.divisjon.

Jonas Tømmerdal Frøner scorte sine to første mål for Nardo da trønderklubben knuste Brattvåg 4-1 på søndag, og dermed er Nardo sikret spill i neste års 2.divisjon. Etter å ha stått med stusslige åtte poeng på 11 kamper før sommerpausen har laget fra Nissekollen i Trondheim hevet seg mesterlig utover høsten, og trener Tormod Bjerkeset mener gårsdagens seier var årsbeste.

– Imponert over at vi leverer årsbeste når det gjelder som mest. Vi har en kampplan som sitter 100 %. Gutta leverer rett og slett strålende prestasjoner over hele linja. Vi tar tak i kampen fra start, er bunnsolide defensivt i et godt variert press. Brattvåg har knapt skudd på mål før de siste 10 minuttene. Offensivt er vi gode både i etablert og i overgangsspillet, med bra tempo, rytme og presisjon, sier Nardo-trener Tormod Bjerkeset til klubbens hjemmeside.

Nardo er laget som «aldri» rykker ned, men denne sesongen så det tidvis tøft ut. Et stygt hjemmetap mot Vidar i forrige serierunde betød at Nardo måtte ta poeng mot Brattvåg, og spillerne taklet presset på en fortreffelig måte.

– Vi scorer 4 mål på bortebane, spiller god offensiv fotball samtidig som vi forsvarer oss mesterlig. Igjen viser vi at er dyktige til å utnytte motstandere som spiller 3-5-2. Nå gleder vi oss voldsomt til å avslutte sesongen hjemme mot opprykksjagende Hødd, et lag vi slo 3-2 borte i vårkampen, sier Bjerkeset.

Nå gjenstår det hjemmekamp mot Hødd neste lørdag. Med seier i den kampen kan Nardo klatre opp på 8.plass.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS