Trønderfotball 2017

– Vi må vise at vi ikke er noe blaff

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Ranheim åpnet kampen bra, men etter pause tok Odd fullstendig over styringen. De satte inn to raske mål, og dermed røk Ranheim på nok et fortjent bortetap.

– Vi må holde ut sesongen og vise at vi ikke er et blaff, sier Mads Reginiussen til Eurosport.

Han spilte som vanlig fra start da Ranheim reiste til Skien for å møte Odd søndag kveld, men midtbanespilleren kunne ikke hindre at Ranheim røk på nok et bortetap. Etter sommerpausen har Ranheim bare vunnet en eneste bortekamp, men heller ikke på hjemmebane har trønderne imponert.

På de siste 9 seriekampene står Ranheim bare med to seire.

– Odd er noe av det vanskeligste vi har spilt mot, innrømmer Ranheim-trener Svein Maalen.

For etter en jevn første omgang, hvor både Ranheim og Odd hadde gode muligheter, tok hjemmelaget helt over etter hvilen. De stresset Ranheim til å gjøre feil, og presset trønderne til flere farlige balltap på egen banehalvdel. Ranheim forsvarte seg lenge bra, men to raske scoringer kvarteret før slutt ga Odd en fortjent seier.

Odd gikk dermed sin tiende strake seriekamp uten tap.

– Det var rett og slett pissing. Vi fikk ikke til å spille i det hele tatt og vi fant ingen rytme. All ære til Odd, de spiller en kjempeomgang og vi ble løpende mellom og klarte ikke å holde ballen i laget. Det er rett og slett for dårlig, sier Aslak Fonn Witry til Adressa etter kampslutt.

Ranheim innehar fortsatt femteplassen i Eliteserien, men må bedre poengfangsten kraftig om de ikke skal falle på tabellen utover høsten. Nå venter to rene treningsuker for tur, før Bodø/Glimt gjester EXTRA Arena 21.oktober.

Da må Ranheim ta tre poeng om de skal ha noen mulighet til medalje.

NB: Ola Solbakken debuterte fra start for Ranheim, og var nære scoring før pause.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS