Trønderfotball 2017

Arrangerer trøndersk mesterskap i Cageball

  • Magnus Troøyen
Foto: Strindheimtoppfotball.no

Strindheim slår på stortromma og arrangerer trøndersk mesterskap i Cageball til vinteren.

– Dette er første gang vi arrangerer noe sånt, men vi selv tror og håper at det er stor interesse for dette blant seniorlagene i Trøndelag, uavhengig av om man spiller i PostNord, Norsk Tipping-ligaen, 4.div, 5.div eller 6.div. Vi ser på det som et fint «avbrekk underveis i en ellers tøff oppkjøring til 2019-sesongen, sier Strindheim Toppfotballs daglige leder Mads Jørgensen Frengen til Trønderfotball.

Mesterskapet arrangeres lørdag 19.januar i lokalene til Nidaros Cageball på Lade, og Strindheim har satt et tak på 40 påmeldte lag. Det er førstemann til mølla for å bli med. Siden det er et klubbmesterskap må alle spillere være registrert i klubben de spiller for.

– Vi åpner også for at juniorlag kan melde seg på hvis de ønsker å bryne seg mot seniormotstand, forteller Frengen.

Påmeldig gjennomføres her.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS