Trønderfotball 2017

– Blir ikke sagt så mye i garderoben nå nei

  • Magnus Troøyen
Foto: RBK.no

Rosenborg fikk en dårlig start på cupfinalehelga. Fredag tapte G16-laget 0-3 for Stabæk i cupfinalen i Telenor Arena.

– Vi burde brukt mulighetene vi hadde i første omgang. Satt sjansene. Da kunne vi ledet 3-0 til pause, og tatt dette. Det er veldig bittert å tape, det er ikke noe man vil oppleve. Vi brukte det første baklengsmålet som motivasjon, vi har erfaring med å ligge under for så å vinne. Men det holdt ikke. Det blir ikke sagt så mye i garderoben nå nei, sier Rosenborgs Sindre Lundh til RBK.no.

Rosenborg er i tre cupfinaler denne helga, og i dag spilte G16-lag den første finalen. Juniorene leverte en solid første omgang, og var nære å ta ledelsen ved flere anledninger. Både Robin Skrogstad og Emanuel Kulego kunne gitt Rosenborg ledelsen før halvtimen var passert, men trønderne for upresise foran mål.

Like før pause tok Stabæk ledelsen på en av sine få muligheter, og etter hvilen tok gjestene fra Bærum over. De scorte to nye mål. og tok til slutt en fortjent seier.

– De blir for sterke til slutt. Det er et par personlige feil som avgjør. Det er surt, men vi lærer av det, sier Rosenborgs keper Sander Tangvik til nettstedet RBKweb.no.

– I førsteomgangen syns jeg at vi har dem. Vi har et par store sjanser, og de må sitte om vi skal ta gullet. I dag gjør de ikke det. Stabæk får et mål rett før pause, og da blir det tungt. De får straffe rett etter pause òg, sier  Tangvik.

Rosenborg leverte en solid første omgang, og burde ledet til pause. Etter pause var det derimot Stabæk som tok over, og Rosenborg var aldri i nærheten av seieren.

Tangvik var skuffet etter tapet, men trøster seg med at det kommer nye muligheter.

– Ja, virkelig. Dette er bare en lærepenge. Vi tar Stabæk neste år!

Kampfakta:
Rosenborg G16 – Stabæk G16 (0-1) 0-3
Cupfinale, NM G16 Telenor Cup
Telenor Arena
30. november 2018 kl. 13.00

Mål:

0-1 Nyquist
0-2 Geelmuyden
0-3 Geelmuyden

 

 

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS