Trønderfotball 2017

Byåsen sikret tredjeplassen

  • Magnus Troøyen
Foto: Byåsen Kvinnefotball på Facebook

Byåsens kvinnelag lå under med to mål til pause, men snudde kampen mesterlig etter hvilen. Dermed endte trønderne sesongen på tredjeplass i 1.divisjon.

I strålende høstvær på Dalgård møttes de to topplagene Byåsen og Grei til sesongens siste seriekamp lørdag formiddag, og det var bortelaget fra hovedstaden som kom best i gang. De tok ledelsen midt i første omgang, og når Kamilla Nygård doblet bortelagets ledelse like før pause så det stygt ut for Byåsen.

Heldigvis hevet trønderne seg mange hakk etter pause, og Katarina Dybvik Sunde reduserte tidlig i andre omgang. Ochelle Anya de Courcy utlignet til 2-2 etter en corner, og like før slutt sendte Kristin Jørgensen Byåsen opp i ledelsen. En strålende snuoperasjon sikret at samtlige poeng ble igjen i Trondheim.

– Vi gjennomfører en god kamp idag. Ble spenning til siste minutt, valuta for tilskuerne. Veldig godt å avslutte sesongen med seier, twitrer Byåsen etter kampslutt.

Grei kunne faktisk sikret opprykk hvis de vant, men Fart vant sin kamp og ble uansett klare for Toppserien. Byåsen endte sesongen på en god bronseplass, bare seks poeng bak Fart på tabelltoppen.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS