Trønderfotball 2017

Ceide ble årets spiller

  • Magnus Troøyen
Foto: RBK.no

Emil Konradsen Ceide ble kåret til årets spiller for Rosenborg 2.

Rosenborg arrangerte forrige uke sesongavslutning for juniorspillerne sine, og A-lagstrener Rini Coolen delte ut flere priser til de unge talentene. Håkon Gangstad ble årets spiller på G16-laget, mens Franklin Nyentue ble årets spiller på RBK G19. Ceide ble årets spiller på RBK 2. Torbjørn Lysaker Heggem fikk den ærefulle prisen som årets profil i Salmar Akademiet.

– Torbjørn er en spiller vi har store forventninger til i RBK. Han har allerede denne høsten trent med A-laget og vist at han kan bli en meget spennende midtstopper for RBKs A-lag i fremtiden, sa Rini Coolen da han delte ut prisen.

Alle 44 spillere i Salmar Akademiet var på plass for foredrag og prisutdeling. Også ledere, trenere og støtteapparat i akademiet var til stede.

Emil Konradsen Ceide har vært god for RBK 2 denne sesongen, og har trent jevnlig med A-laget. Han debuterte for A-laget som mot LSK i supercupfinalen i april.

Prisutdeling til tross, sesongen er ikke helt ferdig for juniorspillerne. Til helga skal både G16 og G19 spille cupfinale. Dermed kan Rosenborg vinne tre cupgull på en helg om alt går etter planen.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS