Trønderfotball 2017

Fem Levanger-spillere ferdigspilt for sesongen

  • Magnus Troøyen
Foto: Levanger

Fem Levanger-spillere er ute resten av sesongen grunnet sykdom eller skader.

Levanger er i ferd med å legge en svært tung sesong i 1.divisjon bak seg. To serierunder før slutt ligger trønderlaget desidert sist på tabellen, og muligheten for å redde plassen er for lengst forsvunnet. Kommende helg møter de opprykksjagende Aalesund på bortebane, og til den kampen må Levanger klare seg uten en rekke viktige spillere.

Klubben melder nemlig at fem spillere er ferdigspilte på sesongen.

Tom Erik Nordberg, Andreas Lykke Strand og Pål Aamodt har alle vært ute med skade siden i sommer, og ingen av de har mulighet til å spille noe mer for Levanger i år. Joakim Bjerkås pådro seg en skade for noen uker siden, og han rekker heller ikke flere kamper.

I tillegg har Martin Ove Roseth nylig pådratt seg en skade, og undersøkelsene viser at også han må regne med en lengre periode på sidelinja.

Levanger er inne i en elendig periode, og har ikke vunnet en kamp siden seieren mot Florø i mai. Totalt står hvittrøyene med 3 seire på 28 forsøk denne sesongen, og det er for lengst klart at de må forberede seg på spill i 2.divisjon neste sesong. Det ventes at det vil forekomme store endringer i spillerstallen til vinteren.

 

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS