Trønderfotball 2017

– Gjengen er blodtent på å ta tre poeng

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Ranheim er underdogs foran søndagens bortekamp mot Haugesund, men trener Svein Maalen har god tro på poeng.

Søndag klokken 18.00 spiller Ranheim sesongens tredje siste seriekamp da de møter Haugesund på bortebane. Ranheim kan falle ned på 7.plass på tabellen om de skulle tape poeng, og oddsselskapene holder Haugesund som ganske klar favoritt.

Svein Maalen forteller at stemningen i Ranheim-troppen er strålende, og at spillerne fortsatt trykker til på trening selv om vinterpausen nærmer seg.

– Gjengen er blodtent på å ta tre poeng på søndag også, og nå er vi i den fasen at lagene begynner å få litt å spille for. At ting skal falle litt på plass. Så vi er offensive, og skal bite fra oss hele veien inn, sier Maalen til Ranheims hjemmeside.

– Vi trener bra, og det er ingen selvfølge. Vi er i november, og spillerne gnistrer på trening. Det er tydelig at spillerne ønsker å fullføre sesongen med stil.

Etter at Kristiansund slo Stabæk lørdag kveld falt Ranheim ned på sjetteplass i Eliteserien, og skulle Odd vinne søndag kan Ranheim falle ytterligere en plass. Det tror ikke Maalen kommer til å skje.

– Hvis vi klarer å være den beste utgaven av oss selv, og vi klarer å være så mentalt sterke at vi kan gå ut på den banen, forstå hva som møter oss, og hva som kreves for å slå Haugesund, så er alt mulig.

Haugesund – Ranheim spilles søndag 4.november klokken 18.00.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS