Trønderfotball 2017

Gjør comeback som Blink-trener

  • Magnus Troøyen
Foto: Blinkfotball.no

Stjørdals-Blink presenterte mandag Roar Vikvang som ny hovedtrener.

Vikvang tar dermed over etter Are Tronseth, som ga seg som hovedtrener forrige uke. Roar Vikvang har tidligere trent Blink i perioden mellom 2011 og 2015, og har vært vikartrener for Blink en del kamper denne sesongen. Han har tidligere uttalt at trenerkarrieren var over, men sier han har fått motivasjonen tilbake for å prøve enda en periode.

Bjarne Kristoffersen er ønsket som assistent, men har ikke avgitt svar enda.

– En fantastisk løsning for oss, sier sportslig leder Håvard Fuglem i Stjørdals-Blink Fotball til avisa Stjørdals-Nytt.

Roar Vikvang takket ja til jobben på søndag, og skal ha sitt første møte med spillerne tirsdag kveld.

– Jeg har jobbet en del med Are gjennom sesongen, og har også vært inne som vikartrener i et par kamper. Mitt håp var at Are og Blink skulle enige, for han har absolutt vært en god Blink-trener. Når de ikke kom til enighet om totalpakken måtte klubben se seg om etter andre alternativer, og for meg føles det nå veldig rett, sier Roar Vikvang til Stjørdals-Nytt.

I 2016 ble Vikvang engasjert som trenerutvikler i Blink. Han har derfor vært tett knyttet til klubben de siste årene, og får med seg tilnærmet samme støtteapparat som i årets sesong.

– Keepertrener Johannes Stokke er også aktuell for å bli med videre, mens fysioterapeutene Espen Linaker og Ole Petter Meland er med videre, bekrefter sportslig leder Håvard Fuglem.

NB: I 2014 ble Vikvang, som da var Blink-trener, kåret til årets trener av Trøndelag fotballkrets.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS