Trønderfotball 2017

– Kjekt å vite at andre synes jeg har spilt bra!

  • Magnus Troøyen
Foto: lsk-kvinner.no

Guro Reiten stakk av med hele tre priser under fotballgallaen forrige helg.

Angriperen med en fortid fra Kattem og Trondheims-Ørn gjorde storeslem under fotballgallaen og ble årets spiller, toppscorer og vant årets mål. Reiten ble dermed eneste spiller som mottok flere priser. 24-åringen har hatt en enorm sesong for Lillestrøm, og blir heftig linket til store utenlandske klubber.

Reiten er veldig fornøyd med prisene, men bemerker at lagkameratene skal ha mye av æren.

– Veldig kjekt å vite at andre synes jeg har hatt en god sesong. Den viktigste medaljen i år er seriegullet, disse prisene blir jo en ren bonus, sier Reiten til avisa Driva.

Hun forteller at den gjeveste prisen å vinne var prisen for årets spiller. Reiten har notert seg for totalt 21 mål denne sesongen, og ble dermed toppscorer for andre år på rad. Hun har også vært avgjørende for Lillestrøms suksess i Mesterligaen.

– Jeg spiller på et veldig bra fotballag og hadde aldri vunnet denne prisen hadde det ikke vært for gode lagvenninner og trenere.

Hun vant årets mål i med sitt skudd nesten fra midtbanen mot Vålerenga. Reiten har lovet å bli i værende i LSK neste sesong når de møter Barcelona i mesterligaens kvartfinale.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS