Trønderfotball 2017

Levanger henter ny spiss

  • Magnus Troøyen
Foto: Levangerfk.no

Steinkjergutten Sindre Norum Sakshaug er klar for Levanger.

21-åringen har gått gradene i Steinkjer fra G13 og opp til A-laget, og tar nå steget opp til 2.divisjon og Levanger. Han har signert en treårskontrakt, og blir dermed Levangers første signering etter nedrykket fra 1.divisjon. Sakshaug scoret 19 mål for Steinkjer FK denne sesongen, og ble dermed delt toppscorer i divisjonen. Nå gleder han seg til å teste seg på et høyere nivå.

I Levanger skal han konkurrere med Robert Stene om spissplassen.

– Det er veldig spennende og gleder meg til nye utfordringer. Det er bra å komme til en klubb med solid erfaring fra toppfotballen. Med tanke på min erfaring og alder er det en fin mulighet for meg for å ta nye steg på fotballbanen, sier han til Levangers hjemmeside.

Sakshaug har tidligere spilt en sesong for for Byåsen, og han føler den erfaringen vil hjelpe han med å takle overgangen til Levanger. Han fikk 15 kamper og scoret to mål for Byåsen.

– I vinter må jeg først og fremst utvikle fysikken, tilegne seg tempoet og bli kjent med lagkameratene. Jeg har fått prøvd meg i 2.div med Byåsen og har erfart det at man må til enhver tid må være skjerpet for det er ingen enkle kamper i 2. divisjon.

Sakshaug omtaler seg selv som en bakromsspiss med god hurtighet og dribleferdigheter.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS