Trønderfotball 2017

– Han er uten tvil årets trener i Eliteserien

  • Magnus Troøyen
Foto: Viggo Jakobsen, Globetrotter Event & Artists

Svein Maalen er nominert til prisen som årets trener i Eliteserien 2018. Det mener Kristoffer Løkberg er veldig fortjent.

– Det er veldig gøy å bli nominert til priser og sånt, men det er viktig å huske at dette er lagarbeid. Så for meg er dette fortsatt først og fremst en anerkjennelse på hvor god jobb vi har gjort i år. Både innad i støtteapparatet, men også i hele spillertroppen, sier Maalen til Ranheims hjemmeside.

Suksesstreneren er allerede kåret til årets trener to ganger i høst, både under Trøndersk Fotballseminar og på idrettens hederskveld fikk han prisen som årets trener for årets sesong. Nå er han også nominert til prisen som årets trener i Eliteserien, og skal konkurrere med Christian Michelsen i Kristiansund og Eirik Horneland i Haugesund om å vinne.

Med én kamp igjen av sesongen er Ranheim sikret en plass på øvre halvdel, til tross for at klubben opererer med et budsjett som bare er en liten brøkdel av konkurrentene.

– Svein fortjener prisen som årets trener fordi han har vært leder for et lag som har gjort noe historisk. Når var sist et semiprofesjonelt lag berget plassen i Eliteserien? Og det med god margin, sier Kristoffer Løkberg.

Han er selv nominert til prisen for årets mål.

– Når du tydelig kan se hva et lag forsøker å gjøre, både offensivt og defensivt, hver eneste kamp, tyder det på godt lederskap. Uten tvil årets trener i Eliteserien, by far, spør du meg. Han har jo også gjort gull ut av gråstein med sånne som meg, avslutter Løkberg.

Vinnerene avsløres under prisutdelingsshowet Fotballfesten, som avholdes mandag 25. november. Du kan se showet direkte på MAX.

 

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS