Trønderfotball 2017

Ranheim henter ny høyreback

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Jørgen Olsen Øveraas har signert for Ranheim.

– Det blir fint å komme hjem, og spille fotball sammen med kompisene mine. Jeg ser frem til å jobbe med trener Svein Maalen og resten av laget, sier en fornøyd Jørgen Olsen Øveraas til Ranheims hjemmeside.

Øveraas spilte for Ranheim fra 2012 til 2015, men har de siste sesongene spilt for Sandnes Ulf og Egersunds. Nå flytter han tilbake til Trondheim, og har signert en 2-årskontrakt med Ranheim. 28-åringen er hovedsakelig høyreback, men kan også spille midtstopper.

– Sist jeg var i Ranheim tok jeg store steg som fotballspiller, siden da har jeg fått en god del erfaring fra tiden på Vestlandet. Nå har jeg stor tro på å vokse som spiller og person i et godt miljø, sier Olsen Øveraas.

Trønderen blir dermed Ranheims første signering foran neste sesong. Han startet karrieren i Strindheim, og Ranheim-trener Svein Maalen er strålende fornøyd med å ha hentet Øveraas tilbake til Trondheim.

Samtidig tyder signeringen på at Ranheim forventer å miste en forsvarsspiller i vinter. Etter det Trønderfotball erfarer skal det være mye interesse rundt Aslak Fonn Witry.

– Jørgen har fått meg seg masse erfaring fra fra voksenfotballen, det blir viktig påfyll til neste sesong. Han passer utmerket i vår profil som klubb, kommer inn i en sulten gruppe og har masse å lære bort, sier Svein Maalen om nysigneringen.

Jørgen Olsen Øveraas endt på 44 kamper for Sandnes Ulf.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS