Trønderfotball 2017

RBK-stopper på vei til Tromsdalen

  • Magnus Troøyen
Foto: RBK.no

Rosenborg 2-spiller Robin Lorentzen er i ferd med å signere for Tromsdalen.

– TUIL er veldig aktuelt. Kontrakten med RBK går ut til nyttår, og da må jeg finne meg ny klubb, sier Lorentzen til iTromsø.

Robin Lorentzen har spilt for Rosenborg siden 2016, og har totalt notert seg for 50 kamper for Rosenborg 2 i andre og tredjedivisjon. 19-åringen fikk prøve seg i en treningskamp for A-laget sist vinter, men har ikke fått noe spilletid for Rosenborgs A-lag denne sesongen. Nå ser han seg derfor om etter en ny klubb.

– Alle skjønner at det ikke er lett å spasere seg inn på A-laget der. RBK skiller seg ikke fra andre når de skal tilby A-lagskontrakt. Det betyr ikke at du ikke har en fremtid. Robin trenger et godt treningsmiljø, og et kan han få hos oss, sier Tromsdalens daglige leder Inge Takøy til iTromsø.

Robin Lorentzen har også fått 13 kamper for Rosenborg G19, og har mange aldersbestemte landskamper. Likevel føler han ikke selv han er i nærheten av å slå gjennom på A-laget til Rosenborg. Midtstopperen er født i 1999.

– Jeg kjempet med to A-landslagsstoppere og en U21-landslagsstopper, så det var ikke helt enkelt, selv om ambisjonen om å nå igjennom var der, sier Lorentzen.

Kontrakten med Tromsdalen er enda ikke i boks, men Lorentzen innrømmer at overgangen ikke ligger langt frem i tid.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS