Trønderfotball 2017

Stjørdals-Blink bytter trener

  • Magnus Troøyen
Foto: Blinkfotball.no

Are Tronseth gir seg som hovedtrener for Stjørdals-Blink fotball. Nå skal han være aktuell som ny Levanger-trener.

Tronseth la opp som aktiv spiller i 2016, og Blink-jobben var hans første jobb som hovedtrener etter en lang og innholdsrik spillerkarriere. Han ledet Blink til opprykk fra 3.divisjon i sin første sesong, og klarte med et nødskrik å sikre plassen i 2.divisjon denne sesongen. Han har de siste ukene vært usikker på om han skulle ta fatt på en ny sesong, men har nå bestemt seg for å avsluttet forhandlingene om en ny kontrakt.

Dermed må Stjørdals-Blink ut på jakt etter en erstatter.

– Da ble det med to år som trener for Stjørdals-Blink. To fine år med mange oppturer, noen nedturer, men en skikkelig opptur på slutten i høst! Ønsker gode Blinkgutter lykke til i 2019, så får tiden vise hva framtiden bringer!

Det skriver Tronseth selv på Twitter. Stjørdals-Blink var forberedt på at Tronseth kom til å trekke seg, og skal allerede ha kommet langt i jobben med å finne en erstatter. Den nye trenere kan bli presentert allerede kommende uke.

Trønder-Avisa melder at Tronseth allerede har vært i samtaler med Levanger om å ta over den ledige trenerjobben der. Dermed kan Tronseth møte Blink som motstanderens trener allerede kommende sesong.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS