Trønderfotball 2017

Enda en pris til Maalen

  • Magnus Troøyen
Foto: Viggo Jakobsen, Globetrotter Event & Artists

Under årets cupfinaleseminar ble årets trener i trenerforeningen utdelt. Ranheims Svein Maalen fikk prisen.

Maalen har allerede vunnet tre priser for årets trener i vinter av ulike organisasjoner, og dette er dermed den fjerde prisen. Prisen ble delt ut i forbindelse med Cupfinaleseminaret på fredag. Norsk Fotballtrenerforening kåret da Svein Maalen til årets trener på herresiden.

De begrunner prisen slik:

Årets trener på herresiden tar fotball på alvor. Blant annet tok han NFFs grasrottrenerkurs to ganger, fordi han var misfornøyd med egen prestasjon første gang.

Han beskrives som svært strukturert. Ingen ting overlates til tilfeldighetene, og han har gode referanser fra toppfotballen.

Årets trener har tatt imponerende og store steg både på det personlige plan og rundt ledelse de siste åra. Han er ekstremt dedikert og har en svært tydelig spillestil, og det høres på treningsfeltet om spillerne tar valg som avviker fra hvordan han vil at laget skal spille. Samtidig beskrives han som både lyttende og inkluderende.

Les hele begrunnelsen til trenerforening deres nettsider her

Norsk Fotballtrenerforening delte ut flere priser. De kåret samtidig Lillestrøms Hege Riise til årets trener på kvinnesiden, Eirik Kjønø fra Gorud ble kåret til årets unge trener, mens Jon Georg Rutledal fra Tornado Måløy og NFF Sogn og Fjordane fikk prisen som årets trenerildsjel.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS