Trønderfotball 2017

Henriksen nærmer seg klubbytte

  • Magnus Troøyen
Foto: Fotball.no

Markus Henriksen er nær en overgang til den franske Ligue 1-klubben Bordeaux.

Trønderen ble utnevnt til ny Hull-kaptein i sommer, og har vært blant gultrøyenes viktigste spiller denne sesongen. Han har startet 19 av 23 kamper, og notert seg for to scoringer fra sin midtbaneposisjon. Nå tyder likevel det meste på at Hull mister sin kaptein når overgangsvinduet åpner i januar. Etter det Trønderfotball erfarer har Bordeaux fått et bud godkjent på Henriksen, og en overgang skal være nært forestående.

Midtbanespilleren var ikke i troppen da Hull vant 3-2 mot Swansea 22.desember.

Henriksen er på utgående kontrakt med Hull, og skal ikke ha noe ønske om forlenge kontrakten. Dermed kan Hull fort ønske å cashe inn på trønderen i januar. Hull har levert svake sportslige prestasjoner denne sesongen, og ligger på nedre halvdel av tabellen i Championship. Henriksen uttalte tidligere i høst at det var vanskeligå nyte fotballen når laget presterte så dårlig.

Markus Henriksen kjøpte seg nylig nytt hus i Trondheim, og har uttalt at han ønsker å flytte tilbake til hjembyen. Men først venter etter all sannsynlighet et eventyr i Frankrike. Der møter han tidligere lagkamerat Ole Selnæs, som storspiller for Saint-Étienne.

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS