Trønderfotball 2017

Her er Kolstads nye trener

  • Magnus Troøyen
Foto: Kolstad-fotball.no

Frode Strømsvik går inn som hovedtrener for A-laget til Kolstad kommende sesong. Han tar med seg Stian Øien som assistent.

– Da Kolstad tok kontakt var det selvsagt veldig smigrende. Jeg måtte naturligvis først kjenne etter motivasjonen for trenergjerningen var til stede, samt at jeg rådførte meg med gode støttespillere innen fotballen før jeg tok den endelige avgjørelsen. Rådene var entydige og jeg har topp motivasjon for jobben, sier Strømsvik til Kolstads hjemmeside.

Rødtrøyene klarte med nød og neppe å redde plassen i 3.divisjon i årets sesong, og har nå begynt jobben inn mot kommende sesong. Det betyr at høstens hovedtrener Kristian Selnæs ikke er med videre, og at Strømsvik går inn i hans plass.

– Her i Kolstad er det lagt til rette både for spillere og trenere slik at de kan konsentrere seg på treningsfeltet og til de viktige kampene. Det var derfor veldig lett å takke ja til henvendelsen fra Kolstad. Dersom jeg skulle trene noe lag i den kommende sesongen var det bare Kolstad som var aktuell, sier Strømsvik.

Stian Øien gikk inn i trenerteamet i sommer sammen med Kristian Selnæs, og bidro til at Kolstad med aller minste margin klarte å berge plassen i 3.divisjon. Øien har mange kamper for Kolstad på seniornivå.

Frode Strømsvik har tidligere trent Kattem i Toppserien og Byåsen Toppfotball damer i flere år i 1. divisjon. Han har de siste 1,5 årene hatt pause fra fotballbanen, men melder nå at han er fullt motivert for å ta Kolstad til toppen av 3.divisjon.

– Kolstad Fotball er glade for å få et trenerteam som kjenner Kolstad Fotball godt både fra innsiden og utsiden. Vi er veldig sikre på at sesongen som har vært ikke blir noen reprise av årets sesong, melder klubben.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS