Trønderfotball 2017

– Jeg er heldig som får holde på med det artigst jeg vet

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Øyvind Storflor har forlengtet kontrakten med Ranheim ut 2019.

39-åringen rundet 400 kamper på toppnivå da han kom inn som innbytter i siste seriekamp mot Vålerenga, og har nå bestemt seg for å ta enda en sesong i Ranheim-drakta. Storflor kom til Ranheim foran 2017-sesongen, og var en viktig bidragsyter bak opprykket til Eliteserien. Nå tar han fatt på sin tredje sesong i den blå drakta.

Han var en stund i tenkeboksen etter sesongslutt, men forteller at motivasjonen til en ny sesong på toppnivå er på plass.

– Jeg føler meg heldig som fortsatt har en skadefri kropp og som får holde på med det som er det artigste, nemlig å spille fotball. Samtidig står vi foran en fin utfordring neste år, noe som trigger meg. Forhåpentligvis vil klubben også dra nytte av min erfaring da vi har en relativ ung tropp. Jeg ser virkelig fram mot en spennende sesong med Ranheim, sier Storflor selv til Ranheims hjemmeside.

Kantspilleren startet 13 kamper og ble byttet inn i 10 forrig sesong. Han noterte seg for 3 mål og to målgivende. Ranheim har mistet flere rutinerte spillere i vinter, og sportslig adm. leder Ivar A. Sandvik er derfor strålende fornøyd med at Storflor ville være med videre.

– Vi er veldig fornøyd med å ha Øyvind med oss ett år til. Mye rutine, kanskje ikke i form av alder, men i form av spilletid forsvinner og har forsvunnet ut fra Ranheim i løpet av året. Derfor var det viktig for oss å få plass Øyvind, sier Sandvik.

Storflor, som kan skilte med 17 kamper i UEFA Champions League for Rosenborg på CVen, har med sin enorme erfaring også en viktig rolle utenfor banen for Ranheim.

– Øyvind er en av våre mesterlærere og har en viktig rolle også i garderoben. Han har en sterk posisjon i gruppa og er veldig flink til å ta vare på, samt bidra i utviklingen av våre unge spillere som vil opp og frem. Han er sulten og klar for å være en sterk bidragsyter både på og utenfor banen også kommende sesong, legger Sandvik til.

Storflor begynte karrieren i Utleira og Othilienborg, og debuterte for Rosenborg i 1999. Han står med totalt 400 kamper, 69 mål og utallige målgivende pasninger i Eliteserien.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS