Trønderfotball 2017

Tipper Blink og Nardo på nedrykk

  • Magnus Troøyen
Foto: Nardofk.no

VG har laget tabelltips for 2.divisjon 2019. Det er ikke lystig lesning med trønderske øyne.

Selv om det er fryktelig lenge til seriestart har det allerede begynt å komme ut tabelltipps, og VG har laget det de kaller «Kamikaze-tips» for 2.divisjon kommende sesong. De fire trønderlagene er plassert av NFF i avdeling 1, som inneholder flere hardtsatsende lag. Levanger tippes som beste lag på en 7.plass, mens Blink, Nardo og Byåsen tippes å måtte kjempe i bunnen.

– Bryne, FFK, Arendal, Brattvåg, Hødd og Levanger har alle ambisjoner om spill på høyere nivå, men for særlig de to siste spår VG en nedtur. Nykommer Kvik Halden er robuste nok til at de kan berge plassen i en knalltøff avdeling, men for Sola blir det rask retur til nivå fire. Tre trøndernaboer må også regne med kamp i «feil» ende av tabellen, sier Jørgen Tjærnås.

Avdelinga fremstår som meget tøff, med mange lag som ønsker å kjempe om opprykk.

2. divisjon avdeling 1:

1. Egersund
2. Bryne
3. Fredrikstad
4. Arendal
5. Brattvåg
6. Hødd
7. Levanger
8. Vidar
9. Moss
10. Kvik Halden
11. Byåsen
12. Stjørdals-Blink
13. Nardo
14. Sola

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS