Trønderfotball 2017

Tre spillere klare for Strindheim

  • Magnus Troøyen
Foto: Strindheimtoppfotball.no

Strindheim har vært aktive på overgangsmarkedet de siste dagene, og har signert tre spillere til klubben.

Etter to strake nedrykk var det knyttet høye forventninger til Strindheim foran årets sesong i 4.divisjon, og etter en litt trå start leverte Strindheim varene på høsten. De sikret opprykket til 3.divisjon en runde før slutt, og har nå startet forberedelsene foran neste sesong.

Trener John Pelu har forlenget kontrakten med Strindheim ut 2019, og denne uken kunne klubben presentere tre nye spillere.

Oskar Andreassen fra Ranheim, Patrick James Strand fra Rosenborg og Martin Grong Risan har signert kontrakter med Strindheim. Risan var hos Strindheim på lån fra Byåsen i høst. I tillegg melder klubben at flere spillere snart blir presentert.

Strindheim har håp om å hevde seg på øvre halvdel i 3.divisjon, men bettingselskapene har ikke like stor tro på trønderklubben. Nordicbet tror Strindheim må kjempe mot bunnen av tabellen, og gir 50 ganger pengene tilbake om de skulle rykke opp. De holder Rosenborg 2 som opprykksfavoritt.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS