Trønderfotball 2017

Blink låner Ranheim-spiller

  • Magnus Troøyen
Foto: Blinkfotball.no

Sivert Solli går på utlån til Stjørdals-Blink ut sesongen.

Ørlendingen spilte ti kamper for Ranheim forrige sesong, men ønsker mer spilletid i tiden fremover. Han har derfor blitt enig med Stjørdals-Blink om en låneavtale som varer ut 2019-sesongen. Kantspilleren har tidligere spilt flere år i Rosenborg-systemet, og rakk å debutere på A-laget før han ble hentet til Ranheim i forkant av 2018-sesongen.

Sportslig adm.leder i Ranheim Toppfotball, Ivar A.Sandvik, mener låneavtalen er en god deal for alle parter.

– Sivert trenger spilletid og akkurat nå er Stjørdals-Blink og PostNord-ligaen en perfekt arena for han. Han stiller seg veldig positiv til dette og forhåpentligvis så er det en enda bedre spiller vi får tilbake etter sesongen, sier han til klubbens hjemmeside.

Solli har spilt en rekke u-landskamper, og har tre NM-gull for Rosenborg (G16, G19 og senior). Han spiller hovedsakelig på kanten, men er også komfortabel som indreløper. 1997-modellen har kontrakt med Ranheim ut 2020.

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS