Trønderfotball 2017

– Botkassa holdt til pølser, brød, ketchup og 3 flasker brus

  • Magnus Troøyen
Foto: Levangerfk.no

Henrik Kjeldsen Dahlen er glad for å være tilbake i moderklubben Levanger, men ser tilbake på fine opphold i Stjørdals-Blink og Nardo.

Dahlen signerte for Levanger tidligere i vinter, og gjør dermed comeback i klubben hvor han tilbrakte ungdomsårene. 24-åringen debuterte for Levanger allerede i 2013, men valgte å forlate klubben to år senere til fordel for Nardo. I 2017 ventet ett opphold i Stjørdals-Blink, før han nå gjør comeback for Levanger seks år etter debuten.

– Det er kjempemorsomt å vær tilbake i moderklubben. Det er tre år siden sist jeg spilte i Levanger, selv om vi spilte 3-3 her i fjor vinter med Stjørdals Blink, sier Dahlen til Levangers hjemmeside.

Han forteller at skader gjorde og flytting gjorde det vanskelig å fortsette i Levanger forrige gang, og i 2015 skrev han derfor under for Nardo.

– I 2017 skulle avdelingen være mye tøffere enn året før, men likevel startet vi sesongen med 5 strake seiere og vi lå på toppen av tabellen. Dette går inn under det største høydepunktet under min tid i Nardo.

Han forteller at spillerne i Nardo var en seriøs gjeng.

– Noe annet jeg sitter igjen med etter tiden i Nardo er at botkassen var skrall. Og at pengene ble brukt på botfest isteden for bottur, noe jeg ikke var vant med fra tidligere. Botkassa var ikke større enn at den dekte, pølser, brød, ketchup samt 3 flasker med sirkusbrus, forteller Dahlen.

I 2017 gikk turen til Stjørdal.

-Jeg spilte I Nardo frem til sommeren i 2017, da jeg flyttet til Stjørdal og meldte overgang til Stjørdals-Blink. I Blink var det bare fryd og gammen. Blink ledet 3. divisjon med ni poeng og endte med å rykke opp med 16 poengs margin ned til Kolstad. Jeg hadde noen småskader, men ingenting i nærheten av kneskaden i 2015. Også her må jeg trekke frem et par sosial happeninger som de beste minnene. Da vi både i 2017 og 2018 hadde botturer til Riga.

Nå er han tilbake i Levanger, og han ser frem mot det han tror blir en spennende sesong.

– Årets sesong tror jeg kan bli veldig morsom, men det gjenstår enda om det blir en klassisk ”vente sesong” eller en ”bygge sesong”. Levanger har mistet flere gode spillere, men samtidig er det mange spesielt unge spillere som har tatt store steg den siste tiden.

– Jeg tror at om de får en sesong i 2. divisjon så vil det bli en veldig god sesong neste år. Det minner meg faktisk om den tiden da Bent Sørmo, Espen Berger, Jan Tidjani, Fredrik Aune, Vetle Bredeli og jeg tok steget opp på senior og banket på døren, forteller han til Levangers hjemmeside.

Henrik Kjeldsen Dahlen har fra før 39 obligatoriske kamper for LFK.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS