Trønderfotball 2017

– Jeg er ikke fornøyd med situasjonen min i Rosenborg

  • Magnus Troøyen
Foto: RBK.no

Etter en sesong med lite spilletid tyder det meste på at Erlend Dahl Reitan forlater Rosenborg i vinter. Ranheim og Bodø/Glimt er interesserte.

– Det er ikke til å legge skjul på at jeg ikke er særlig fornøyd med hvordan situasjonen min har vært i Rosenborg i det siste. Jeg har ikke fått så mye spilletid som jeg kunne ønsket. Jeg har jo vært i Bodø/Glimt før, og nå som ting kanskje tyder på at det blir et utlån, så vil jeg jo tro at Bodø/Glimt kan være aktuelt. Men jeg har ikke snakket med dem selv om det, sier han til TV 2 Sporten.

Erlend Dahl Reitan har lenge blitt ansett som et stort backtalent, men fikk bare fem seriekamper fra start for Rosenborg forrige sesong. Han har vært et tydelig andrevalg på høyrebacken bak Vegard Eggen Hedenstad, og med Rosenborgs forsøk på å hente Aslak Fonn Witry fra Ranheim tidligere i vinter er det lite som tyder på at klubben har noen plan om å satse på Dahl Reitan i 2019.

21-åringen, som for tiden sliter med en skulderskade, ønsker derfor å bytte beite neste sesong. I første omgang skal det være snakk om et utlån.

– Jeg må ha spilletid det kommende året. Det er det eneste som står i hodet mitt nå, sier han.

Han bekrefter at Ranheim er en mulighet.

– Ranheim er sikkert interessert, men jeg har ikke tenkt så mye på de tingene enda. Nå handler det først og fremst om å trene opp skuldra etter skaden.

Reitan har enda ikke snakket med Rosenborgs nye trener Eirik Horneland.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS