Trønderfotball 2017

Kvik søker keepere

  • Magnus Troøyen

Går du med en keeperdrøm i magen? Den tradisjonsrike fotballklubben Kvik er på utkikk etter keepere til sine seniorlag.

Kvik, Trondheims eldste klubb, sine seniorlag er på utkikk etter keepere. Kamparenaen er i 4. og/eller 5. divisjon, og en potensiell keeper vil trene 1-3 ganger i uka , alt etter eget ønske og ambisjonsnivå.

Kvik holder til på Rosenborgbanen, et anlegg klubben deler med IL Trond. I all hovedsak foregår treningene her, med noen unntak på vinterstid. Anlegget er nytt, og ligger sentralt plassert med gåavstand til Møllenberg, Solsiden, Buran, Lade, Midtbyen osv.

– Vi kan tilby sentral beliggenhet, gode treningsforhold og et inkluderende og sosialt miljø. Om dette høres interessant ut, ta kontakt på mail eller telefon med litt informasjon om deg selv, sier Kviks Even Tokerud til Trønderfotball.

– Begge våre lag vil forhåpentligvis holde godt 4. og 5. divisjon-nivå i 2019. Våre treningsavgifter skal dessuten være blant byens laveste.

Klubben ber interesserte keepere ta kontakt på mail post@fkkvik.no eller telefon 98499030.

NB: Kvik kan ikke love at du blir lagets straffeskytter, men de kan derimot lokke med keeperdrakta lengst til høyre på bildet!

 

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS