Trønderfotball 2017

Levanger henter kantspiller

  • Magnus Troøyen
Foto: Levangerfk.no

Granit Buzuku signerte mandag en kontrakt med Levanger.

Dermed er klubbens andre signering for vinteren i boks. Buzuku har trent med Levanger i vinter, og gjort et godt inntrykk på klubbledelsen. 25-åringen er hovedsakelig venstrekant, men er også komfortabel på høyresiden.

– Magnus ringte og fortalte meg at han ønsket å ha meg over på prøvespill. Og tiltros for at jeg verken hadde sett byen eller opplevd klubben så fikk jeg et sterkt ønske om å signere for klubben. Jeg har spilt en periode under Magnus og likte han som trener. Magnus er den type trener som får det absolutt beste ut av deg, forteller Granit Buzuku til Levangers hjemmeside.

25-åringen kommer fra den svenske klubben Timrå. Her var han på utgående kontrakt, og Levanger betaler derfor ingen overgangssum. Buzuku forteller at han er imponert over nivået på treningene til Levanger, spesielt over de unge spillerne.

– Jeg hadde første trening i dag og jeg er veldig imponert over at det er så mange unge spillere i klubben som spiller med så kvalitet. Det var utrolig morsomt. Dette blir et veldig spennende år!

NB: Levangers første signering i vinter var Henrik Kjeldsen Dahlen.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS