Trønderfotball 2017

Magnus Blakstad er tilbake

  • Magnus Troøyen
Foto: Åge Storli Berg

Etter å ha vært ute med skade i over femten måneder er Ranheims midtbanespiller Magnus Blakstad endelig tilbake på treningsfeltet.

Vi må helt tilbake til september 2017 for å finne sist gang Blakstad spilte fotball for Ranheim. Siden den gang har han slitt med en korsbåndskade i venstre kne, og fra sidelinjen har han sett lagkameratene både rykke opp fra OBOS-ligaen samt levere en eventyrlig debutsesong i Eliteserien.

Nå er midtbanespilleren endelig tilbake på treningsfeltet, og han forteller at det føles utrolig bra å endelig kunne bidra på banen.

– Det føles sinnsykt godt. Det har vært en lang periode uten ball nå, så det er veldig deilig å være tilbake på treningsfeltet. Men jeg merker jeg har en del å gå på, men tror det blir bra utover våren, sier Blakstad til Ranheims hjemmeside.

Blakstad forteller at han har klart å nyte suksessen Ranheim har hatt, selv om han ikke har fått spille.

– Det har vært spesielt å sitte på sidelinjen mens lagkameratene har oppnådd så mye. Det var vel 3. september 2017 jeg pådro meg skaden, men fjoråret har vært et eventyr for meg også selv om jeg ikke har fått bidratt slik jeg ville. Det er spesielt å sitte på tribunen å følge med laget, samtidig som du kjenner på at du ikke får bidratt, forteller han.

En av grunnene til at det tok så lang tid å komme tilbake fra skaden var at det var andre gang korsbåndet i samme kne ble skadet. Blakstad sier han derfor har tatt seg god tid før han kom tilbake, og at kneet nå føles helt fint.

– Jeg har hatt en korsbåndskade i venstre kne. Det er andre gang jeg har hatt samme skade, så det har tatt tid, men nå er jeg godt forberedt. Jeg kjenner ingenting i kneet nå, så det skal det gå bra, sier Magnus Blakstad.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS