Trønderfotball 2017

Ørn sesongåpner på hjemmebane

  • Magnus Troøyen
Foto: Trondheims Ørn/Stein Langørgen

Toppserien 2019 har rekordtidlig start på grunn av VM i juni. Trondheims-Ørn sparker i gang sesongen allerede 23.mars hjemme mot Arna-Bjørnar.

– I samarbeid med Toppfotball Kvinner og NRK har NFF utarbeidet spilleplan som er basert på klubbenes ønsker, banesperrer og tanken på å bygge et godt produkt. Å få til alle ønsker er ikke lett, men vi tror helheten i planen ivaretar ulike interesser. I år er det også ekstra spesielt med så langt opphold på grunn av VM, sier seksjonsleder for kampadministrasjon og arrangement i NFF, Rune Pedersen til fotball.no.

Ørn avslutter sesongen 16.november borte mot Avaldsnes. 27.juli tar de imot regjerende seriemester Lillestrøm hjemme på Lade.

For andre året på rad blir det arrangert en «Superhelg». Da spilles alle kampene 18. og 19. mai på Intility Arena. Alle kampene denne runden vises på NRK.

– Det er en utfordrende sesong med VM-sluttspill for både A-landslag og J19-landslag. Det gjør at vi får et lengre opphold i seriespillet enn ønskelig, men dette er tross alt et gledelig problem, sier daglig leder for Toppfotball Kvinner, Hege Jørgensen.

Se hele spilleplanen for Toppserien 2018 her.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS