Trønderfotball 2017

Per Verner Rønning blir assistenttrener

  • Magnus Troøyen
Foto: Levangerfk.no

Rønning skal trene Levanger sammen med Magnus Powell i 2019.

– Levanger FK er veldig fornøyd med at en av klubbens støttespillere gjennom mange år, nå vil bidra med sitt store Levangerhjerte. Hans erfarenhet og kunnskaper sees på som veldig viktig for å kunne utvikle Levanger FK videre, melder klubben på sin hjemmeside.

Per Verner Rønning har spilt for Levanger siden 2015, men valgte å legge fotballskoene på hylla forrige vinter. Midtstopperen har tidligere i karrieren vært innom en rekke klubber i Norge og Sverige. Som ungdom spilte han for Sverre, men i 1999 ble han hentet til Levanger. Her var han helt frem til 2005, før korte opphold i Kongsvinger og svenske AIK fulgte.

I 2011 ble han hentet av Rosenborg for å erstatte Erik Hoftun, før Levanger kom på banen i 2015. Stopperkjempen fikk en rekke landskamper på aldersbestemte landslag, men har aldri prøvd seg på A-landslaget. Nå tar Rønning, som jobber som lærer ved siden av fotballen, steget inn i treneryrket for første gang.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS