Trønderfotball 2017

Ranheim henter RBK-talent

  • Magnus Troøyen
Foto: RBK.no

Torbjørn Heggem lånes ut fra Rosenborg til Ranheim for sesongen 2019.

– Vi har litt lite midtstoppere i troppen akkurat nå, så der trenger vi påfyll. Torbjørn er en ung og spennende type som ønsker å utvikle seg i seniorfotballen gjennom spilletid hos oss, forteller Ranheim-trener Svein Maalen til Ranheims hjemmeside.

Heggem spilte 26 kamper for Rosenborgs andrelag i 3.divisjon forrige sesong, og scorte to mål. Han fikk sin debut for A-laget under mesterfinalen mot Lillestrøm, men resten av sesongen ble det ingen sjanser for førstelaget.Han ønsket derfor å lånes ut kommende sesong for å få spilletid på høyere nivå.

Maalen mener Heggem bidrar med egenskaper troppen trenger mer av.

– Det er først og fremst en fysisk sterk og spillende midtstoppertype som vi nå får inn i troppen, legger han til.

Avtalen er i utgangspunktet på ett år, men etter nye regler kan Rosenborg hente hjem Heggem når de vil i løpet av sesongen.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS