Trønderfotball 2017

Roger Naustan klar for ny klubb

  • Magnus Troøyen
Foto: Levangerfotball.no

Brann har ansatt Roger Naustan som hovedtrener for klubbens andrelag.

– Det er svært gledelig å få Naustan inn som hovedtrener i Brann 2-gruppen. Han har en meget relevant bakgrunn og utdanning for jobben og menneskelige egenskaper som er rett for oss, sier faglig leder for Brann-Akademiet, Magni Fannberg, til Brann.no,

Roger Naustan trente Levanger i OBOS-ligaen i fjor, men måtte forlate jobben etter at klubben rykket ned til 2.divisjon. 37-åringen har bakgrunn fra Rosenborgs akademi og ett år hos Byåsen, og høstet mye skryt for jobben han gjorde hos Rosenborg. Nå ønsker han å prøve noe annet, og flytter dermed fra Trøndelag.

Naustan tar over jobben til Morten Kalvenes, som forlater Brann for å bli assistenttrener i Bodø/Glimt.

– Nå ønsket jeg å gjøre noe helt nytt. Det blir spennende å dra til en ny plass, en stor klubb der jeg kan få – og gi – nye impulser. Jeg vet hva jeg går til på grunn av alle årene i Rosenborgs, men samtidig er dette noe nytt, forteller den nye Brann 2-treneren.

Naustan er utdannet ved Norges Idrettshøgskole, og kan også skilte med UEFA Pro-lisens.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS