Trønderfotball 2017

Selnæs aktuell for flere lag i Premier League

  • Magnus Troøyen
Foto: Fotball.no

Interessen rundt Ole Selnæs er stor. Nå skal West Ham og Brighton ha kastet seg inn i kampen om å signere trønderen.

Flere aviser rapporterte forrige uke at den russiske storklubben Zenit St. Petersburg var interessert i å hente Selnæs, og nå rapporterer avisa HITC at både West Ham og Brighton har satt midtbanespilleren på ønskelista. Selnæs har uttalt at han ønsker å prøve seg i Premier League i løpet av karrieren, og var svært nær en overgang til Fulham forrige sommer.

St Etienne skal ønske seg minst 18 millioner euro for å selge Selnæs, som har vært blant den franske klubbens beste spillere denne sesongen.

Etter det Trønderfotball erfarer er Selnæs fornøyd med situasjonen i St Etienne, og han skal ikke være alt for lysten til å bytte klubb i vinter. Han har tatt store steg de siste månedene, og har utviklet et strålende samarbeid med Yann M’Vila på midtbanen.

Ole Selnæs ble solgt fra Rosenborg til St Etienne i 2016.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS