Trønderfotball 2017

Selnæs kobles til russisk klubb

  • Magnus Troøyen
Foto: Fotball.no

Ole Selnæs skal være aktuell for en overgang til russiske Zenit St. Petersburg.

Trønderen har vært blant Saint-Étiennes beste spillere denne sesongen, og er lagets assistkonge med fem målgivende pasninger fra sin dype midtbanerolle. I følge den franske avisa L’Équipe er Zenit på jakt etter å styrke midtbanen sin i januar, og de skal ha puttet Selnæs øverst på ønskelista

Den norske landslagsspilleren har kontrakt med Saint-Étienne frem til sommeren 2020, og franskmennene skal kreve minst 10 millioner euro for å la han gå videre nå. En overgang til Russland vil mest sannsynlig bety en markant økning i lønn for Selnæs, men det er ikke klart hvordan han stiller seg til interessen.

En avstemning publisert på supporterforumet til Saint-Étienne viser at supporterne er veldig motvillige til å la Selnæs gå.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS