Trønderfotball 2017

Skjelbred ferdig i Hertha

  • Magnus Troøyen
Foto: Fotball.no

Per Ciljan Skjelbred virker å være ferdig i Hertha Berlin til sommeren. Nå kan en retur til Rosenborg være aktuelt.

Den tyske avisen Morgenpost melder at trønderens kontrakt ikke blir fornyet. Dermed står Skjelbred uten klubb når kontrakten løper ut kommende sommer. Skjelbred har fått lite spilletid for Hertha denne sesongen, og har bare startet 5 kamper i Bundesliga. Han kom til Hertha fra Hamburger SV i 2013, men har etter mange år med mye spilletid fått en mer reserverolle den siste tiden.

Skjelbred hadde tilbud fra flere andre klubber sommeren 2018, men valgte likevel å bli i Berlin for å fullføre kontrakten med Hertha. Trønderen har tidligere uttalt at han vil avslutte karrieren i Rosenborg, og har kjøpt seg hus på Lade i Trondheim. Dermed kan en retur til Rosenborg sommeren 2019 fort bli aktuelt for 31-åringen.

– Det kom forespørsler fra flere ligaer, men et klubbskifte var ikke noe tema for meg. Jeg går nå inn i mitt siste kontraktsår i Berlin. Målet er å sikre meg en ny kontrakt her, sa han i sommer til Aftenposten.

Skjelbred forlot Rosenborg til fordel for tysk fotball i 2011. Han har stort sett spilt fast for Hertha Berlin de siste sesongene, men har bare vært 424 minutter på banen denne sesongen.

 

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS