Trønderfotball 2017

Valleraunet klar for Blink

  • Magnus Troøyen
Foto: Blinkfotball.no

Hommelvikingen Jørgen Valleraunet forlater Ranheim, og har signert en kontrakt med Stjørdals-Blink.

99-modellen spilte stort sett for Ranheims andrelag i 4.divisjon forrige sesong, men tar nå steget opp til Stjørdals-Blink og 2.divisjon. Valleraunet er opprinnelig fra Hommelvik, men har spilt for Ranheim de tre siste årene. I vinter har han trent jevnlig med Blink, og har nå gjort seg fortjent til kontrakt.

– Jeg synes Blink virker som en veldig spennende klubb, og jeg tror det blir en bra arena for meg til å fortsette min utvikling. Jeg skal først og fremst komme inn i gruppa og vise hva jeg er god for, så skal jeg jobbe knallhardt for å gjøre meg fortjent til å få spille på A-laget, sier Valleraunet selv om overgangen.

Han beskrives av trenerteamet i Blink som veldig tilstedeværende midtbanespiller men en voldsom innsatsvilje. Han spilte hovedsakelig indreløper i Ranheim, men sier han kan bekle flere posisjoner på midtbanen.

– Jeg spiller i utgangspunktet sentral midtbane og på kanten, og vil beskrive meg selv som en fysisk fotballspiller. Mine sterke sider er løpskapasitet og hurtighet, og jeg liker også å trøkke til i dueller selv om jeg er en ganske liten fotballspiller.

Han fikk en A-lagskamp for Ranheim forrige sesong, men spilte jevnlig for Ranheim 2 og Ranheim G19. Før han meldte overgang til Ranheim spilte Valleraunet på Malvik.

 

 

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS