Trønderfotball 2017

– Vi har vært gjennom mye testing

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimfotball.no

Ranheim-troppen har reist til Frøya for å starte sesongoppkjøringen. Der venter tunge økter for spillerne.

– Det har vært tungt. Vi har vært gjennom mye testing og et ganske tett treiningsprogram, så jeg kjenner nå at kroppen er stiv og støl og at man har brukt muskler det er en stund siden man har brukt. Men når det er sagt så er det veldig godt å være i gang igjen, sier Even Barli til klubbens hjemmeside.

Mens andre klubber drar til sydligere strøk for å forberede seg til sesongstart, har Ranheim valgt å trene på Frøya. Her har klubben de siste dagene kjørt flere tester for å sjekke hvordan den fysiske formen til spillerne er etter ferien, men de har også lagt inn formasjonstreninger og spillesekvener.

Even Barli, som tar fått på sin åttende sesong i Ranheim-trøya, forteller at de også har hatt tid til å bli godt kjent med de nye spillerne Ranheim har hentet i vinter.

– Det er veldig hyggelig det. Vi har fått noen nye spillere etter at vi mistet tre stykker i fjor og så langt virker det som veldig bra folk, sier Ranheim-keeperen.

Blåtrøyene har nemlig signert hele fem spillere i vinter. Adria Mateo Lopez, Jørgen Olsen Øveraas, Olaus Jair Skarsem, Erlend Sørhøy og Ivar Sollie Rønning var alle på plass da Ranheim startet sesongoppkjøringen.

– Det er veldig godt å komme i gang. Jeg har trent alene i en god måned nå. Jeg har blitt kjent med mange nye fjes og gleder meg til fortsettelsen. For min del har det vært helt gull. Vi har skapt litt relasjoner med resten av gutta. Forholdene har vært helt fantastiske, vannet og helt nydelig, skryter den nye Ranheim-spissen Ivar Sollie Rønning.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS