Trønderfotball 2017

Avslo tilbud fra Everton og Southampton

  • Magnus Troøyen
Foto: Fotball.no

Både Everton og Southampton skal ha fått hver sine bud godkjent på Ole Selnæs. Trønderen avslo imidlertidig begge tilbudene, da han heller ønsker å dra til Kina.

Det er det engelske nettstedet Teamtalk som melder at det var stor interesse for trønderen i Premier League så lenge overgangsvinduet var åpent. Flere bud på 12 millioner pund, rundt 130 millioner kroner, skal ha blitt godkjent av Saint-Étienne, men tilbudene ble avslått av Selnæs. Trønderen har hatt en strålende sesong i franske Ligue 1, og det har også vært ryktet at Barcelona har vist interesse.

Den tidligere Rosenborg-spilleren skal være innstilt på fortsette karrieren i Kina. FC Shenzen skal være svært interesserte i å hente Selnæs, og skal etter rapportene kunne tilby en kontrakt med en lønn på nesten 100 millioner kroner i året. Det er ikke kjent hva trønderen tjener i Saint-Étienne, men gjennomsnittslønna i den franske klubben skal ligge på rundt 7 millioner kroner.

Det kinesiske overgangsvinduet stenger først 28.februar.

Saint-Étienne-direktør Frédéric Paquet bekrefter at Selnæs er nær en overgang til Kina, men sier han ikke er fornøyd med midtbanespillerens oppførsel.

– På grunn av hva agenten hans har fortalt han har han innbilt seg at han skulle dra til Kina. Men vi vil opplyse om at ingenting er i boks enda. Han fremstår derfor veldig preget av situasjonen, forteller Paquet om trønderen til klubbens Twitterkonto.

Han forteller at Selnæs nå trener med klubben som vanlig.

– Per dags dato er Selnæs fortsatt Saint-Étienne-spiller. Han er nå tilbake på trening igjen med resten av laget. Vi har gitt tydelig beskjed om at oppførselen hans mot spillerne, støtteapparatet og hele klubben var uakseptabel, sier Paquet.

Ole Selnæs sin agent er den tidligere Rosenborg-spilleren Mikael Dorsin.

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS