Trønderfotball 2017

– Det er tydelige beskjeder fra sidelinjen hele tiden

  • Magnus Troøyen
Foto: RBK.no

Mikael Tørset Johnsen er med A-laget til Rosenborg på treningsleir, og fikk prøve seg noen minutter da Rosenborg spilte treningskamp mot Slavia Praha på fredag.

18-åringen kom inn for Samuel Adegbenro ti minutter før slutt, og viste frem flere gode involveringer den korte tiden han fikk på banen. Han gikk inn i rollen som venstreving, og fremstod som trygg med ballen. Det var hans andre innhopp for Rosenborg, etter at han også fikk spilletid mot Strindheim i 2017.

– Det syntes det gikk bra. Det var artig, sier Johnsen til RBKs hjemmeside.

Tiller-gutten er med på sin første treningsleir med Rosenborg, og forteller at han er glad for tilliten han får.

– Trenerne sa at jeg skulle gå utpå å slippe meg løs og gjøre det jeg er god på. Det syntes jeg gikk greit. Jeg prøvde å ikke tenke for mye på at det var a-laget til Rosenborg. sier han.

Han forteller at treningene med den nye treneren Eirik Horneland er tunge.

– Det er tungt. Jeg merker at jeg begynner å bli tung i beina. Det er tydelige beskjeder fra sidelinjen hele tiden. Vi gjør ikke så mye utenom treningene. Vi hadde med Playstation, men TVen på rommet var ødelagt, så det var en nedtur, smiler han.

Tørset Johnsen spilte for Tiller før han ble hentet av Rosenborg. I 2018 spilte han 20 kamper og scoret 7 mål for Rosenborgs andrelag.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS