Trønderfotball 2017

– Dette er den siste muligheten til å skrive en lang kontrakt

  • Magnus Troøyen
Foto: Moldefk.no

Vegard Forren har fortsatt ikke signert ny kontrakt med Molde.

Midtstopperens nåværende kontrakt med Molde går ut etter sesongslutt, og Forren kan dermed fritt forhandle med andre klubber etter 1.juli. 31-åringen sier han aller helst vil fortsette på Aker Stadion, men stiller klare krav til lengden på kontrakten. Han forteller at han ønsker en kontrakt som varer minst ut 2021, og sier han er ferdig med korttidskontrakter.

Forren og Molde begynte diskusjonene om ny kontrakt i oktober 2018, men er fortsatt et stykke unna å være enige.

– Det er ikke penger, men forutsigbarhet. Dette er den siste muligheten jeg har til å skrive en lang kontrakt. Jeg må tenke enda mer på familien og framtida og er ute etter en avtale over tid. Jeg er 31 år og kan ikke gå rundt og skrive ettårskontrakter, forteller Forren til Romsdals budstikke.

Etter et mislykket opphold i Brighton returnerte Forren til Molde foran forrige sesong. Da skrev han under på en 2-årskontrakt, og han vil ha minst samme lengde på den nye kontrakten.

– Jeg hadde med glede signert en femårskontrakt, men har jo en viss forståelse for at klubben ikke vil ha meg på livstid. Det er et minimum at jeg får to år til, altså ut 2021. Vi har snakket sammen, men ting tar tid. Jeg håper og tror vi blir enige. For min egen del vil jeg gjerne ha dette avklart før seriestart, sier Forren.

Rådgiver Sverre Mauseth bekrefter at Forren helst vil bli enig med Molde om ny kontrakt, men forteller samtidig at det er interesse for Forren fra klubber både i Norge og i utlandet.

Forren spilte 26 kamper for Molde forrige sesong, og leverte gode nok prestasjoner til å gjøre comeback på landslaget.

– Vi har hatt dialog med MFK siden oktober og fram til nå ikke noe konkret. Jeg mener Molde nå har en unik sjanse til å få på plass to-tre av bærebjelkene i laget på lengre kontrakter. Magnus Eikrem har skrevet en sånn og nå kan Vegard gjøre det. Med all respekt mener jeg han fortjener det, sier Mauseth til Romsdals budstikke.

 

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS