Trønderfotball 2017

– Får høre det tvert om noe ikke er godt nok

  • Magnus Troøyen
Foto: RBK.no

Robert Williams, Mikael Tørset Johnsen og Tobias Bjørnebye er for tiden på sin første treningsleir med Rosenborg. De forteller at de ikke får noen spesialbehandling av trenerne.

– Det har vært tøft. Vi er ikke vant med så høy intensitet. Det tok litt tid å bli vant til det, forteller Tørset Johnsen til RBKs hjemmeside.

– Og vi får høre det tvert fra trenerne hvis ting ikke er godt nok. Jeg liker å snakke med gutta under lunsjen for få råd om hva jeg bør gjøre og hva jeg ikke bør gjøre, legger Bjørnebye til.

Rosenborg er i disse dager på treningsleir til Portugal, og har så langt spilt to treningskamper mot Slavia Praha og AGF. Alle de tre ungguttene fikk prøve seg i løpet av kampene, og de forteller også om en veldig lærerik treningshverdag.

– Det har vært artig og lærerikt å få teste seg mot de aller beste, sier Robert.

Nå håper de treningsleiren har gjort de bedre rustet til å få spilletid i Eliteserien. Rosenborg reiser hjem til Norge imorgen.

– Nå handler det bare om å stå på videre og ta sjansene man får. Jeg målet må være å komme med i kamptropper og kanskje noen innhopp i Eliteserien, sier Mikael.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS