Trønderfotball 2017

– Gå bort, forræder

  • Magnus Troøyen

En gruppe fans fra Saint-Étienne hengte i dag opp et stort banner på klubbens treningsfelt hvor de kritiserte Ole Selnæs.

Trønderen har gjort seg upopulær hos deler av fansen etter at han visstnok forsøkte å tvinge gjennom en overgang til Kina. Saint-Étienne-direktør Frédéric Paquet uttalte fredag at oppførselen hans var «utilgivelig», og at overgangen til den kinesiske klubben FC Shenzen enda ikke var i boks. Det har fått flere fans til å se rødt.

Les også: Avslo overgang til Southampton og Everton

Lørdag ble hele laget møtt av et stort banner på treningsfeltet. Der sto det «Gå bort, forræder», skrevet i fargene til det norske flagget. Det var en tydelig melding til Ole Selnæs, som tidligere har vært en svært populær mann i den franske klubben.

I Kina kan Ole Selnæs forvente en årslønn på nesten 100 millioner norske kroner.

Banneret er signert: «Magic Fans mot moderne spillere» .

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS