Trønderfotball 2017

Gjør comeback for Levanger

  • Magnus Troøyen
Foto: Levangerfk.no

Seks måneder etter at han forlot klubben har Vegard Voll bestemt seg for å returnere til moderklubben Levanger.

Vegard Voll har vært heftig linket til Levanger den siste tiden, og fikk også spilletid for 2.divisjonsklubben i treningskampen mot Byåsen forrige helg. Det var derfor lite overraskende at Levanger onsdag offentliggjorde at Vegard Voll har signert en kontrakt med trønderklubben. Levanger-trener Magnus Powell har tidligere gjort det klart at han ønsket å hente hjem Voll, og nå fikk han viljen sin.

-Det er kjempebra at Vegard er tilbake. Han er en etablert spiller som vil bidrar masse både på trening og i kamp. Han er en viktig ambassadør for klubben og han har vært fantastisk positiv gjennom hele denne prosessen, sier Powell til Levangers hjemmeside.

Vegard Voll forlot Levanger sommeren 2018 etter å ha fått beskjed om at han ikke hadde tillit fra trenerteamet. Han skrev derfor under for Stjørdals-Blink, hvor han spilte 11 kamper og scoret to mål gjennom høstsesongen.

– Det som ble sagt i fjor, har jeg lagt bak meg. Hvis du går rundt og bærer nag over tid i fotballen, så får du fort grå hår… Jeg har lyst til å være med i fotballen, i en eller annen rolle, sier Voll til Innherred.no.

Levanger har mistet mange spillere etter nedrykket til 2.divisjon, og jobber med å skape mer bredde i stallen før seriestart.

– Klubben har gjennomgått mye på kort tid, og det kreves at alle som kan bidrar på en best mulig måte. Jeg ønsker å gjøre alt jeg kan for å være en bidragsyter, både på og utenfor banen, sier Voll.

Voll startet karrieren Levanger, men meldte i 2006 overgang til Hønefoss. To år senere gikk turen til Ranheim, før Levanger hentet han hjem i 2012. I 2014 tok han en ny periode i Ranheim, men etter to sesonger i Trondheim flyttet han tilbake til Levanger i 2016.

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS