Trønderfotball 2017

Her er Levangers nye høyreback

  • Magnus Troøyen
Foto: Levangerfk.no

Mathusan Sandrakumar ble Levangers tredje signering denne vinteren.

Sandrakumar, som går under kallenavnet Madhu, signerte denne uka en 2-årskontrakt med Levanger. Han har det siste året spilt for Bærum, men tilbragt alle ungdomsårene i Vålerenga. Han fikk bare to kamper for Vålerengas A-lag, men spilte fast for Bærum i 2.divisjon i fjor.

Madhu har også 35 kamper for Norge på aldersbestemt nivå.

– Jeg er en høyreback som er bra på det defensive. Samtidig liker jeg å spille en ballbesittende form for fotball da jeg foretrekker å ha ball i bena og sette opp kombinasjonsspill med medspillerne mine, sier Madhu til Levangers hjemmeside.

Madhu er født i 1998. Han har ambisjoner om å rykke opp så fort som mulig til 1.divisjon.

– Jeg skal selvfølgelig spille så mye som mulig. Og selv om klubben ikke har noe uttalt mål enda så har jeg tanker om at vi skal toppe tabellen, forteller han.

Madhu har totalt 50 kamper for Vålerengas 2.lag.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS