Trønderfotball 2017

Levanger søker spillere

  • Magnus Troøyen
Foto: Levangerfk.no

Levanger har lagt ut en offentlig utlysning hvor de søker etter spillere til flere posisjoner.

Etter nedrykket til 2.divisjon i fjor har Levanger gjennomført store endringer i spillerstallen gjennom vinteren. Klubben har signert fem nye spillere, men samtidig har åtte spillere allerede forlatt eller er i ferd med å forlate klubben. Flere andre skal også være på vei ut. Levanger er derfor ikke ferdige på overgangsmarkedet, og er spesielt på utkikk etter mer bredde i forsvar.

Les også: Sereba klar for Levanger

På nettstedet Finn din spiller publiserte Levanger denne helga en utlysning etter spillere i fire forskjellige posisjoner. De ønsker å komme i kontakt med keepere, midtstoppere, venstrebacker og kantspillere som ønsker å vise seg frem på Moan.

Levanger ber interesserte spillere ta kontakt med hovedtrener Magnus Powell.

Trønderklubben har havnet i samme avdeling som Nardo, Stjørdals-Blink og Byåsen i 2.divisjon. Bettingselskapene tror Levanger har muligheten til å kjempe på øvre halvdel av tabellen, men ingen tipper Levanger på opprykksplass. Nardo tippes helt i bunnen.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS