Trønderfotball 2017

Michael Karlsen endelig på vei tilbake

  • Magnus Troøyen
Foto: Ranheimtoppfotball.no

Ranheim-spiss Michael Karlsen er kvitt lyskeplagene, og trener nå for fullt sammen med lagkameratene.

– Magisk. Det har ikke vært så mange fulle økter så langt. Det er andre økta nå. Det er godt å være tilbake med guttene og slippe å være på 3T på mølla for meg selv, sier Karlsen til Ranheims hjemmeside.

Sist gang Karlsen spilte en kamp for Ranheim var i 3-2 seieren over Lillestrøm i slutten av oktober i fjor. Siden da har han slitt med lysken, og stort sett trent alternativt på treningssenter. Nå deltar han på lagtreningene, og håper å være kampklar innen fire uker.

– Det er lysken som har vært problemet. Jeg har slitt med ei sene som nesten var avrevet. Jeg begynner å bli frisk nå og kjenner ikke noe spesielt til det. Forhåpentligvis får jeg mange fulle økter framover og er klar i god tid til seriestart, sier Karlsen.

Karlsen har ikke vært i troppen til noen av Ranheims treningskamper i vinter, men nå håper han å få prøvd seg i kampsituasjon så fort som mulig. Han innrømmer likevel at han er et stykke unna å kunne spille fra start.

– Om en liten måned er jeg nok tilbake for fullt og klar til å starte kamper. Vi får ta det gradvis. De er litt forsiktig med meg. Marbella kommer nok for tidlig med tanke på å starte kamper, men jeg håper å få med meg noen minutter i treningskampen mot KBK neste helg i dagene før vi reiser dit. Jeg er klar jeg, forsikrer han.

Michael Karlsen spilte 22 kamper for Ranheim forrige sesong, og scorte 8 ganger.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS