Trønderfotball 2017

Peterson nærmer seg comeback

  • Magnus Troøyen
Foto: Bjarne Berre. Levangerfk.no

Levangers Andreas Peterson ser fremover etter en vellykket operasjon.

26-åringen fikk en verst tenkelig start på sesongen 2019, da ble nødt til å gjennomføre en operasjon allerede etter første felles trening med lagkameratene. Nå er han i full gang med opptreningen, og håper å kunne rekke sesongstarten.

– Jeg fikk kjedelig nok en skade på menisken på den aller første treningen i år. Og jeg ble tvunget til å gjøre en artroskopi i kneet som det så fint heter. Rent tidsmessig så håper jeg å kunne være tilbake i trening innen 3-4 uker og tilbake i kamp etter ca 6 uker, forteller Peterson til Levangers hjemmeside.

Han gleder seg til å komme i gang under klubbens nye hovedtrener Magnus Powell.

– Klart at det hjelper på å ha et trenerteam som jeg kjenner fra tidligere, det gjør det mye enklere med spesielt kommunikasjon. Men samtidig så spiller det jo ingen stor rolle, for når man er skadet vil man tross alt bare bli frisk igjen så raskt som mulig.

Peterson har lagt nedrykket i 2018 bak seg, og håper nå Levanger kan være et helt annet lag kommende sesong. Han håper man kan få tilbake stemninga som var rundt klubben tilbake i 2014 og 2015.

– Forrige år var et tøft år for oss alle, og jeg håper nå at vi kan forsøke å se fremover mot den nye sesongen. Jeg håper også at vi kan stå sammen igjen, både LFK som klubb og Levanger som by. Også håper jeg inderlig at folk møter opp på kamp. Stallions vet jeg kommer til å være der!

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS